Gull til Skedsmo og Solberg

I årets Norgesmesterskap for lag var det Skedsmo Rideklubb som red gullet hjem i for hest, og Solberg Rytterklubb for ponniene

Gull til Skedsmo Rideklubb! Foto: Dressur Så Klart/Elizabeth Farbrot.

Hele 23 lag stilte til start i lagmesterskapet for hest, og det var Skedsmo Rideklubb som tok gullet med en total på 432.546 poeng. Laget bestod av Mathilde Merethe Klaesson på den velgående Sandbæks Rio-El, Heidi Christin Elvenes/Rio da Carma, Gunn Kristin Skovholt/JJ Donatella og Sahra Edseth Solbakken/Lucas Af Langsmosegaard.

Sølv til Solberg Rytterklubb! Foto: Triumph Dressage.

Sølvet gikk til Solberg Rytterklubb som endte med en total på 418.248 poeng. På laget red Jonas Elvebakk/Zenit, Anine Mørch-Aas/Maserati, Carmen Grønvold Johannessen/Djamacia de Hus, og Aud Kari Fauske/Triumph Jadore.

Bronse til Borge Rideklubb! Foto: privat.

Kun et drøyt poeng bak kom arrangørklubben Borge Rideklubb som endte på 417.188 poeng. Laget bestod av Anniken Hals/Centano, Thea Katarina Bråten/Pia Pia, Ingrid Tveit/Mirano, og Cathrine Oppegård/Diaster. 

Gull til Solberg Rytterklubb i Lag NM Ponni! Foto: Dressur Så Klart/Elizabeth Farbrot.

14 lag var til start for ponniene, og var det Solberg Rytterklubb som vant gullet. Med Sondre Torp Kristiansen/Filur af Grønagergård og Live-Helena Sunde-Kvålsgard/FS Cracker Jack på laget oppnådde de tilsammen 280.522 poeng. 

Sølv til Oppdal Hestesportsklubb! Foto: privat.

Sølvet gikk til Oppdal Hestesportsklubb med en total på 279.283 poeng. På laget red Emma Løkken/Vercingetorix VB, og Marthe Sylte/JDJ´s Flash. 

Bronse til Borge Rideklubb! Foto: privat.

Bronsen tok Borge Rideklubb som oppnådde 271.596 poeng med Lotte Lise Fjeldstad Aune/Aladin ll, og Thea Victoria Harlem/Schermeer´s Hof Simba. 

Fullstendige resultater finner du her:

https://online.equipe.com/en/competitions/38516