Småbruk tilrettelagt for hestehold til salgs

Flott småbruk perfekt for hestehold. Idyllisk tomt på over 7 mål, gode solforhold, terrasser, stall, uthus og ridebane

Østrengveien 63 er et velholdt småbruk perfekt for hestehold. Tomten på over 7 mål består av en flott enebolig, stall med fire bokser, uthus med isolert rom, ridebane og beiter. Solrikt beliggende i en hyggelig grend med barn i alle aldre og fri skoleskyss. Barna kan boltre seg på et tun med plen, og på fine sommerdager kan familien samles på flere uteplasser.

Inne er stuen i første etasje pusset opp i 2015. I tillegg er enkelte rom oppusset/innredet i senere tid. Planløsningen går over tre etasjer og inneholder blant annet nevnte stue, et hyggelig kjøkken med spiseplass og en kjellerstue. Videre er det et romslig bad med dusj og boblebadekar, wc-rom, samt et vaskerom med egen inngang. Til slutt er det fire soverom, kontor, et trimrom og mye lagringsplass i kjeller og uthus.

Se hele annonsen her: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=179728687