Breeders Open

– Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne og det er gøy at de ser prograsjon, sier en strålende fornøyd vinner av 5års klassen, Anniken Hals. 

Sørlandsparken Rideklubb var arrangør for helgens Breeders finale. I 5-års klassen var det fem ekvipasjer til start og best var Anniken Hals og Winona. – Jeg er strålende fornøyd med fredagens og lørdagens ritt, sier Anniken, som vant både innledende og lagprogrammet for 5-års. – Det er fortsatt en del å gå på, da hun mangler styrke. Spesielt i galopp programmet, forklarer Anniken. I finalen ble det for mye feil, som dessverre trakk ned og det resulterte i en andreplass med 78 %, men alt i alt er jeg kjempefornøyd med innsatsen vår som team. Total ga det en poengscore på 160.2, og det holdt dermed til sammenlagtseier for Anniken og Winona i Breeders 5-års. – Jeg har virkelig troen på Winona. Det er en hoppe med mange gir og jeg gleder meg til den dagen jeg har funnet alle, sier en smilende Anniken. 

Winona er etter Atterupsgaards Seebach x Krack C. Avlet på det velkjente stutteriet Atterupgaard i Danmark, hvor Anniken kjøpte henne for et år siden. Foto: privat.

Andreplassen i 5-års klassen gikk til Helene Bibow-Todal og Schickimicki e. Sezuan x Bøgegårdens Lansini som oppnådde en total på 157 poeng. Nummer tre ble Elise Mørk Røed og Bouquet Majlund e. Sir Donnerhall x Florencio I.

Breeders Open 6-års

I 6-års klasse var det syv ekvipasjer til start, og det var Sandra Trondsdatter Birkeland som var best. Med KWPN hingsten I.P.S Jericho vant ekvipasjen begge dager og fikk en total på 159 poeng. Nummer to ble Camilla Sønsteby Holen og Papillon e. Charmeur x L´Espoir med 155.4 poeng. Tredjeplassen gikk til Helena Liholt Gulli og JJ Sasha e. Sezuan x Sandro Hit med en total på 152.4 poeng.

Breeders Open 4-års

Syv 4-åringer stilte til start og det var Lena Erlandsen som vant finalen. Med NV- hoppen Look at Me e. Fürsten-Look x Lancer II vant de klassen med 76.8 %. Nummer to ble Kjersti Moen Fagerheim og Vestermarkens Safira, og tredjeplassen gikk til Vivian Pedersen Nilsen og Bovbjergs Dino.

Resultater finner du her: https://online.equipe.com/en/competitions/38200