NM-gull til mor og datter

– Det har vært en helt fantastisk helg og et veldig spennende NM, sier Louise Almlund Løkken, som tok gull i seniorklassen. Datteren, Emma Løkken, tok med seg gullet i ponni kat.l. 

Gull til både mor og datter i årets Norgesmesterskap i dressur! Det må være historisk! Foto: Dressur Så Klart/Ingrid Schnelle.

 – Å ta dobbelt gull med hjem er utrolig gøy da vi har lagt ned forferdelig mye arbeid i forkant, forteller Louise. Emma kjente nok litt på presset, og da måtte jeg hjelpe henne å fokusere på å ri som om hun var hjemme. Jeg er så stolt av henne og Wirsing, og ikke minst av Mr. Gold G – han er et arbeidsjern! – Mitt forbilde er mamma min, forteller Emma. Hun inspirerer meg. Jeg er så takknemlig for å ha henne der hele tiden som trener og støttespiller, og en dag har jeg lyst til å en dag bli like flink som henne, avslutter den dyktige ponnirytteren.