Stine vant sitt tredje gull

I år som i fjor tok Stine Skillebekk fra Asker Rideklubb gullet i FH grad 5. 

Gullet i FH grad 5 gikk til Stine Skillebekk og Calique V. Foto: Dressur Så Klart/Line Moen.

Med den 14 år gamle DV-hingsten Calique V e. Come Back ll x Lobster gjorde Stine rent bord alle dagene og oppnådde total på 206.205 poeng. – Det er mitt andre NM med ham, og nå begynner han endelig å prestere sånn jeg ønsker, smiler en fornøyd medaljevinner. 

Gull til Stine Skillebekk, sølv til Christina Marcussen og bronse til Alise Kristine Nordvik. Foto: Dressur Så klart/Line Moen.

Sølvmedaljen gikk til Christina Marcussen og Go2 Harlem fra Soma Ryttersportsklubb, som oppnådde 199.009 poeng. Bronsemedaljen gikk til Alise Kristine Nordvik og Samantha-Sølyst, fra Bruråk Hestesportsklubb, med 191.533 poeng. 

Direktesport.no sender også live fra hele NM på Biri.