Maren best i dagens juniorklasse

– I dag gikk alt på skinner, sier en fornøyd vinner av andre avdeling for juniorer, Maren Aarflot Strandheim. 

Vinner av 2.avd. for junior ble Maren Aarflot Strandheim og Svalegårds Alanya. Foto: Dressur Så Klart/Ingrid Schnelle.

Med den den 8 år gamle DV-hoppen Svalegårds Alanya e. Tailormade Attention x Akinos scoret ekvipasjen 68.289 % i FEI´s individuelle program for junior. – I dag hadde jeg en god følelse allerede på oppvarmingen, så det er artig å gå inn å gjøre jobben. Hun er en hest som er veldig fresh men håndterbar, forteller Maren, som har eid hesten i halvannet år. Jeg er veldig glad i å ri kür, så jeg gleder meg, sier Maren, om morgensdagens finale. 

Kun 0,087 % bak vinneren kom Nora Windgaetter og Noesmindes Miami som oppnådde 68.202 %. Tredjeplassen gikk til Mathea Karlsen og Ravell´s Hexia med 67.807 %. Sammenlagt før søndagens finale er det Mathea Karlsen som leder med en total på 137.041 poeng. Nora Wingaetter ligger som nummer to med 135.544 poeng og Maren Aarflot Strandheim på tredjeplass med 135.226 poeng. 

Direktesport.no sender også live fra hele NM på Biri.