Seier til Sondre

I lørdagens 2.avd. for ponni kat.1 var det Sondre Torp Kristiansen og Filur af Grønagergård som var best. – Jeg hadde en veldig god følelse da jeg var ferdig, sier 14 år gamle Sondre, som ble belønnet med 74.553 % i dagens klasse som var FEI´s individuelle program for ponni. 

Det ble seier til Sondre Torp Kristiansen og Filur af Grønagergård fra Solberg Rytterklubb i 2.avd. for ponni kat.l. Foto: Dressur Så Klart/Line Moen. 

– Jeg er utrolig fornøyd med prosenten. I dag var han veldig samarbeidsvillig og lydig, forteller Sondre, om ponnien han har ridd i ett år. Jeg er klar for den store finalen, og gleder meg til å ri kür i morgen!

Halvannet prosentpoeng bak kom vinner av første avdeling, Emma Løkken og Vercingetorix VB, fra Oppdal Hestesportsklubb. Ekvipasjen leverte nok et flott program som dommerne honorerte med 73.089 %. Tredjeplassen gikk igjen til NM debutanten Thea Victoria Harlem og Schermeer´s Hof Simba fra Borge Rideklubb som oppnådde 69.512 %.

Sammenlagt før søndagens finale er det Emma Løkken som leder med en total på 146.380 poeng. Sondre Torp Kristiansen ligger som nummer to med 144.809 poeng og Thea Victoria Harlem på tredjeplass med 139.128 poeng. 

Direktesport.no sender også live fra hele NM på Biri.