Strålende dager på Borge

Takk til alle som bruker av sin fritid til denne herlige sporten vi holder på med, det gjør seg ikke selv. Tenker du på hvor mange frivillige som har jobbet i timesvis,  så nettopp du kan starte på en super arena, kjøpe mat i kiosken , få dine resultater- vasker- rydde stallen- staben er stor, de er mange som gjør dette- så du kan starte! Hvorfor ? De har sporten i sitt hjerte ♥️

Tekst & foto: Elizabeth Farbrot

Knall sol og vindstille kan også by på utfordringer når man skal prestere i varmen. Herlig å se mange nye ryttere på vei inn i sporten og gledelig å se så mye bra ridning. Men Covid 19 tiltakene må jeg si at Borge var flinke.

De som var tilreisende fikk stå i deilige permanente bokser, folk holdt avstand til hverandre.

Ridebanen ble preppet og vannet, kiosk folket disket opp med stedets favoritter, plener og voller var nyklippet, og det var ikke et ugress som så dagens lys, før en viss lyshåret dame hadde fjernet det👍

Covid 19 gir utfordringer
Det var antibac på flasker og sprute flasker,  det var strøkent på toalettet med oppslag på veggen om når rengjøring var gjort med tid og navn, og det var topp til enhver tid. Stevner er jo ikke som vi alle er vant med om dagen. Ingen premie sermonier, men alle tar dette så bra, det er god stemning og folk hjelper til der de kan.

Takk til staben din stevneleder Beate Sæland,  de er steika hyggelige, driftige og blide – nå kan dere lade opp til Lag NM 🇳🇴