Gjøvik Rideklubb og GRK Arena har klare retningslinjer for Covid-19 og smittevern

#NMDRESSUR2020: Antallet Coronasmittede øker, og situasjonen gjør mennesker usikre. Eddie Strandengen – stevneleder for NM i dressur beroliger med at de tar de forhåndsregler som kreves.

-Vi forventer også at hver enkelt tar ansvar for å holde avstand og opprettholder de smittevernhensyn som til enhver tid skal ivaretas, sier stevneleder Eddie Strandenge. Foto: privat.

-Vår nye arena; GRK Arena – ligger inne på Biri Travbane. Travsport er en av de aktivitetene som har hatt de strengeste restriksjonene og tatt smittevern på alvor siden mars måned, forteller Eddie. Dette gjør at arenaen allerede er en del av veldig godt innarbeidede rutiner rundt arrangement.

Informasjon i ryttermelding

I tillegg er vi heldige som med GRK Arena har veldig stort areal å ta av som gjør at store ansamlinger av mennesker med for tett kontakt er enkelt å unngå. I ryttermeldingen til deltakerne vil det også gis god informasjon om hvilke regler som gjelder. F.eks. hvor mange hver enkelt rytter kan ha med seg i stallområdet til enhver tid. Mange av stallene har også egne toalettanlegg med mulighet for å ivareta god håndhygiene. I tillegg vil det være mange «stasjoner»med antibac. 

Ta ansvar

-Vi forventer også at hver enkelt tar ansvar for å holde avstand og opprettholder de smittevernhensyn som til enhver tid skal ivaretas, sier Eddie. På tross av Covid-19 ser Strandengen frem til å kunne ønske alle velkommen til GRK Arena.Vi er veldig stolte av vår nye arena, hvor vi har investert nærmere 10 millioner kroner de siste 5 mnd. Med de allerede eksisterende fasilitetene på Biri Travbane, samt våre tilskudd som utebane og ridehus, tror vi alle vil synes dette er et flott tilskudd til stevnearenaer i Norge. Vi håper på noen flotte dressurdager og gleder oss til å se alle ekvipasjene utfolde seg.