Vedrørende DV utstilling 21-22 august

VIKTIG INFO  :  UTSTILLINGEN ER UTSATT / EV AVLYST 

DVNorge-utstilling 21-22 august er dessverre utsatt/evnt avlyst. Foto: JJ Horses

Det er oppstått en kjedelig situasjon, der vi i første omgang må utsette ( ev senere avlyse)  annonsert DVNorge-utstilling 21-22 august. Årsaken er et nytt omfattende COVID19-smitteutbrudd i området INDRE ØSTFOLD , – og kommunal myndighet har i første omgang beordret  lovpålagt nedstengning av alle typer arrangementer i kommunen ut august. Begge planlagte visningsplasser – JJ HORSES og Gjeterud Gård –  er lokalisert i Indre Østfold kommune , og omfattes således av restriksjonene. Vi finner det ikke praktisk aktuelt å kunne flytte visnings-plassene ut av kommunen på så kort varsel. Det vil uansett ikke være tilrådelig av generelle smittevernsmessige hensyn. 

Mer info om utbruddet og restriksjoner kan leses på Indre Østfold kommunes hjemmeside https://www.io.kommune.no/ Dersom utstillingen blir endelig avlyst , – vil påmeldingsgebyret refunderes. Det samme gjelder dersom utstiller ønsker å trekke påmeldingen i forhold til eventuell  ny arrangement-dato. Dette er en kjedelig situasjon , men hensynet til liv og folkehelse er selvfølgelig det aller viktigste. Vi kommer tilbake med mere info – når det er mere å meddele. Vi tenker vi vet mere om situasjonen omkring 1 september , og vil da ta endelig avgjørelse på om det blir aktuelt med ny dato i løpet av september – eller om vi blir nødt til å avlyse.For ev ytterligere spørsmål :  Ta privat kontakt på ojj@jjhorses.no eller 91867591

Midt i det hele , – så er det gledelig at så mange føll og hopper er påmeldt årets utstilling !

Det lover godt for fremtiden !!

For Styret

Mvh Ole Jørgen Jørgentvedt