Nok en kvalifisering for Isabel!

-Jeg er superfornøyd, sier Isabel Freese. Det er ikke hver dag man klarer å kvalifisere to hester til Nürnberger Burg-Pokal!

Vinner i dagens kvalifisering til Nürnberger Burg-Pokal; Isabel Freese og Top Gear! Foto: privat.

Dressurrytteren Isabel Freese red hjem nok en kvalifisering til årets finale i Nürnberger Burg – Pokal, som finner sted i desember i Frankfurt – denne gangen med hingsten Top Gear.

Seier i dagens St. George Special med 77,317 %. Foto: privat.

Med den kun 8 år gamle hingsten etter Totilas x Don Frederico leverte ekvipasjen et flott og harmonisk program, og de oppnådde 77,317 % og en klar seier i dagens St. George Special.

Isabel har allerede kvalifisert Fürsten-Look til årets finale, og i dag kvalifiserte hun også Top Gear e. Totilas x Don Frederico. Foto: privat.

-Top Gear var fin i går, men vi hadde et bytte som ikke var helt supert, og en bakdelsvending som han stod over ett skritt, forklarer Isabel. – I dag var han enda mere ridbar og vi hadde ingen feil i programmet. Han jobbet ordentlig bra. Jeg er såklart kjempefornøyd og glad for at jeg har klart å kvalifisere han også til finalen med ordentlige prosenter, avslutter den dyktige dressurrytteren.

Dagens seier kan du se her:

https://www.facebook.com/clipmyhorse/videos/757866335023358