Oppdalsekvipasjer tok seieren i samtlige ponni- og juniorklasser i Tønsberg

Oppdalsjentene Marthe Sylte, Emma Løkken og Maren Aarflot Strandheim kjørte 8 timer for å delta på L/E stevnet i Tønsberg, og sørget for å raske med seg de gjeveste premiene i FEI ponni- og juniorklassene. 

 
Fra venstre: Marthe Sylte, Emma Løkken og Maren Aarflot Strandheim. Foto: privat.

Stevnet i Tønsberg gikk over fem dager fra onsdag til søndag, inkludert en hviledag fredagen.

Maren Aarflot Strandheim og Svalegårds Alanya, tre seiere og en andre plass i FEI junior. Foto: privat.

FEI juniorklassene var først ut, de gikk alle fire dager i løpet av uken, der Maren med Svalegårds Alanya vant tre av fire førsteplasser, og Emma Løkken vant den fjerde. I de klasser de deltok begge to, gikk både første og andre premien til Oppdal. 

Marthe Sylte og JDJs Flash og Emma Løkken med Vercingetorix VB. Foto: privat.

I FEI ponniklassene lå Emma med Vercingetorix VB et hestehode over øvrige deltagere poengmessig og vant klart begge klasser. Marthe og JDJs Flash sikret seg flotte andre og tredjeplasser.

Camilla Steen og Stall K’s Ankulgård Rainbow, vinner begge dager av FH individuell nivåklasse. Foto: privat.

Alle jentene trenes av Grand Prix rytteren Louise Almlund Løkken, og at hun settes pris på av sine elever er tydelig. Louise hadde også flere elever som deltok ved stevnet, det var Alise Nordvik og Camilla Steen fra Bruråk, Trondheim. Camilla med Stall K’s Ankulgård Rainbow og Alise med Samatha-Sølyst er begge kvalifisert til årets NM og red inn fine prosenter begge dager i individuell nivåklasse FH, der Camilla stakk av med seieren begge dager.  

Alise Nordvik og Samantha-Sølyst, som red fine runder begge dager i FH individuell nivåklasse. Foto: privat.

Av Solrun Aarflot