NM finale senior dressur på Eurosport!


Glen Bisset Eriksen ( Production Manager Sports Eurosport ) og hestesportskommentator Eurosport Heidi Skar
Foto : Line Moen
Bildene er tatt før koronapandemien brøt ut

Pressemelding fra Eurosport:

NM finale senior dressur, NM finale senior sprang, og Grand Prix-konkurransen under Norway Grand Prix sendes på Eurosport. En satsning som betyr veldig mye for hestesporten i Norge.

Da koronapandemien slo til og det ble full lock down, slo det meg at tiden kunne brukes til noe konstruktivt for hestesporten. Auksjonen #Toppenstøtter bredden til inntekt for rideskolene ble iverksatt. Topprytterne kastet seg rundt og bidro med glede til auksjonene sammen med mange andre glade givere, sier Europsports hestesportskommentator Heidi Skar. Dette gikk ikke upåaktet hen hos Eurosportledelsen.

På Eurosports sendeplan i 2020 var blant annet Nations Cup toppdivisjonen Europa, der Norge har en plass, Global Champions Tour, Global Champions League, Masters, Grand Slam og World Cup. Og ikke minst – OL i Tokyo.  Den ene avlysningen fulgte etter den andre. Eurosports Glen Bisset Eriksen ( Production Manager Sports) kontaktet Heidi og spurte om det var noe de kunne gjøre for hestesporten på kanalen: -Jeg ble litt blåst av banen, men dro på med tre hårete ønsker: Høydepunktsendinger fra NM dressur, NM sprang, og Norway Grand Prix. Det kom tilbakemelding fra Glen: «OK, fiks produksjon, og vi skal fikse sendetid»! Eirik Berentsen ( NM sprang og Norway Grand Prix ) og Eddie Strandengen ( NM dressur ) ble kontaktet, og begge kom lynraskt på banen med kvalitetssikrede produksjoner, sier Heidi.


Tony André Hansen og Heidi Skar
Foto: Privat
Bildene er tatt før koronapandemien brøt ut

-Dette har vært en drøm i mange år, og nå er det endelig en realitet. Tony André Hansen blir med i kommentatorboksen på NM sprang. Arrangementet er ikke åpent for publikum, så vi skal gi alt for at folk skal få en god tv-opplevelse. Jeg håper virkelig at mange setter pris på dette, følger sendingene våre, og deler denne gladnyheten på sosiale medier. Vi kommer nærmere tilbake med mer informasjon om NM dressur og Norway Grand Prix, som arrangeres i slutten av august, avslutter Heidi Skar.

Sprang NM finale: Hele finalen på Eurosport Norge onsdag den 12. august kl. 20.00

NM dressur finale: Sendetid og ytterligere informasjon kommer

Norway Grand Prix: Sendetid og ytterligere informasjon kommer