God nyhet til hesteeiere!

TEKSTANNONSE: Ditte Young tilbyr nå profesjonell hjelp i et nytt online univers.

Foto: Joakim Hediger.

Dyretelepatør og Equicoach Ditte Young lanserer nå i juli sin nye online medlemsportal, hvor hesteeiere kan finne inspirasjon, få hjelp og profesjonell rådgivning. Portalen tilbyr blant annet hver måned videotips, podcast, rabatter og adgang til Ditte sine online kurs.

Til hverdags er Dittes kalender fylt til bristepunktet med foredrag i inn- og utland. Equicoaching for profesjonelle ryttere, workshops, utdannelse og private sesjoner med telepati og kranio-sakralterapi. Utover dette skriver hun bøker, er på radio og jobber som terapeut, clairvoyant og healer. 

I mars ble Dittes travle liv satt på pause. Ridehallene stengte, OL ble avlyst, fysiske kurs, utdannelse og foredrag kunne ikke lengre avholdes. Ditte kunne kun hjelpe rytterne via online sesjoner og online foredrag. 

Det ble startskuddet til online portalen som Ditte har drømt om å lage de siste 5 årene. Planen har vært klare lenge, men det var ikke før coronakrisen at hun fikk tiden til å sette drømmen ut i live og skapte alt det innholdet som nå er blitt samlet under «Ditte Young Portalen». 

Ditte Young Portalen inneholder blant annet et nyhetsbrev som kun kommer ut til medlemmene, en månedlig podcast og videotips fra Ditte, med gode råd om hvordan du skaper et tillitsfullt og godt forhold til dyret ditt. Hver måned blir det sendt ut nye råd til brukerne. 

Gullmedlemmer av portalen får dessuten full adgang til Dittes clinics og E-kurser. Blant annet kurset «Hva skjer med hesten når den blir misforstått?», som Ditte holdt på våren 2020 i samarbeid med Hest 360 og Prinsesse Märtha Louise og Geir Kamsvåg. 

Utover innholdet i portalen har Ditte Young en Youtube-kanal med masse av gratis videoer, hvor hun coacher landslagsryttere, heriblant Norges egen Ellen Birgitte Farbrot. 

Du har nå muligheten til å få en måneds gratis prøveperiode på abonnementsordningen – tilsvarende sølvmedlem. 

www.ditteyoung.dk

Av Camille Viktoria