Hilsen fra Hurdal Hestesenter

Tusen takk for støtten vi fikk til vår rideskole gjennom «toppen støtter bredden» innsamlingen. 

Veldig takknemlig for alle som har bidratt på forskjellige måter av denne innsamlingen. Kjenner jeg blir ekstra inspirert til å fortsette den viktige jobben med å rekruttere nye ryttere til vår idrett etter dette. Hest er en veldig fin hobby som gjør så mye positivt for så mange på både psykisk og fysiske plan. Veldig inspirerende å se alle som har engasjert seg så mye i denne innsamlingen. 

På Hurdal hestesenter har vi drevet rideskole de siste 4 årene. Vi har rundt 70 elever i uken fordelt på tre kvelder. Hovedsaklig barn i alderen 6-16 år. Vi har rideleir i de fleste ferier. Vi har også tilknytning til en folkehøyskole med ridelinje som benytter seg av hestene. Er også mange barn og ungdom som er med i stallens fritidsklubb stallgjengen som bruker mye av sin fritid i stallen. 

Vi har for tiden 10 skolehester og er plass til 15 oppstallører hos oss itillegg. Siden vi driver veldig smått er vi ganske sårbare økonomisk. Så å holde stengt en måned merket vi godt. Pengene vi fikk har blitt brukt til å betale fakturaen på høy. 

Igjen tusen takk for hjelpen:) 

Mvh Hurdal Hestesenter

Foto:privat