Isabel vinner 1.kvalifisering!

Den norske dressurrytteren Isabel Freese vant i dag den første kvalifiseringen i Nürnberger Burg-Pokal, og er dermed klar for finalen i desember!

Isabel Freese og Fürsten-Look er kvalifisert til finalen i Nürnberger Burg-Pokal i Frankfurt i desember. Isabel har allerede vunnet finalen i Nürnberger Burg-Pokal to ganger før. I 2016 på Vitalis og i 2019 på Total Hope. Foto: LL-Foto.de

Med den 9 år gamle velgående hingsten Fürsten-Look e. Fürstenball x Londonderry red Isabel hjem seieren i Prix St. George Special. Det er klassen man skal kvalifisere i, for å få muligheten til å delta i finalen i det tyske mesterskapet for 7-9 års gamle hester. Finalen går av stablen i Frankfurt 17-20 desember. Normalt går det 12 kvalifiseringer fordelt over hele året, men grunnet coronasituasjonen, gikk den første av stablen denne helgen 10-14.06 hos Gestüt Sprehe i Essen-Herbergen, Tyskland.

Alle dommerne enige

Alle de fem dommerne var enige om at Isabel og Fürsten-Look var absolutt best av de 13 ekvipasjene i klassen, og belønnet den flotte ekvipasjen med 74,585 %. Isabel hadde nok en hest i kvalifiseringen, nemlig den 8 år gamle hingsten Top Gear. Han er etter den verdenskjente Totilas og har Don Ferderico som morfar. Ekvipasjen oppnådde 71,463 % og endte som nummer syv i dagens kvalfisering.

Resultaene finner du her: https://www.equi-score.de/results.php?mod=mod_essenherbergenreitanlagesprehe2020&class=14&url=&lng=de