Takknemlig hilsen fra Stall Gislesjø

Jeg ble så glad da jeg fikk beskjed om at rideskolen min var plukket ut til å motta støtte fra dere! Etter drøye 3 uker med stengt rideskole kom pengene godt med til å dekke for, sko og flisutgifter til skolehestene!

Stall Gislesjø er en liten rideskole i Kilebygda, ca 2 mil fra Skien og Porsgrunn. Vi har ukentlig litt i overkant av 70 elever og ca 12 skolehester som også er satt ut som forhester til elevene i helger. I tillegg har vi 7-8 privathester som noen går delvis i rideskolen. Jeg jobber selv her på fulltid og har en-to lærlinger i stallen. 

I feriene driver vi rideleir, noe som er helt ideelt da vi har et fantastisk turterreng, koselige hytter og flott badestrand på gården! Vi har i tillegg til ordinære rideleire også leir for eldre ungdom med mer rideerfaring samt leir for foreldre med barn og kortere leire for voksne ryttere. Nytt i år er at vi i  samarbeid med fysioterapeut  skal arrangere leir for funksjonshemmede.

Første rideleiren arrangerte jeg i 2000, så i år kan vi faktisk feire 20 års jubileum:) Jeg underviser i både dressur og sprang, men brenner aller mest for dressuren da jeg selv er aktiv dressurrytter:) Hestevelferd står aller høyest for meg og alle hestene våre får mye utegang og grovfor i selskap med hverandre -Jeg tror at på sikt gir lykkelige hester fornøyde elever! 

Flott turterreng! Foto: privat.

En av mine beste læremestere er en 25 år gammel nordlandshest som har vært i mitt eie i 21 år og fortsatt trives i jobben sin!

Igjen, jeg er utrolig takknemlig for støtten -og ikke minst for å bli sett og satt pris på selv om jeg driver i det små❤️

Mvh. Målfrid Karlsen