Tune Ridesenter – for hest og rytter

TEKSTANNONSE: Tune Ridesenter ble etablert tidlig på 70-tallet sentralt i Østfold, 100 km syd for Oslo. Med stort isolert ridehus og flotte fasiliteter har det siden den gang huset en rekke klubber, trenere og arrangementer.

De senere år har senteret blitt rustet opp og modernisert, og driften utvikles stadig. Klubber og private er velkomne til å avholde stevner, kurs og eventer på stedet. Det finnes også overnattingsmuligheter og gjestebokser som kan brukes under samlinger.

Tune skal være et godt sted å være, både for gjest og arrangør.

Hesteutstyr, premier og profilering

Hesteutstyrsforretningen har blitt godt mottatt av oppstallører og besøkende. Det startet med et lite tilbud av pleieprodukter og forbruksvarer, men tilbudet og lokalene ble raskt utvidet.

Butikken tilbyr nå et bredt utvalg til hest og rytter, og flere merker er på vei. Målet er å tilby personlig service og rask levering, og fremstå som en god gammeldags faghandel.

Broderingsverkstedet er tilpasset små og store leveranser. Vi har flere klubber og team blant våre fornøyde kunder. Logo og broderingskort produseres hos oss, og vi kan derfor tilby veldig rask levering til fornuftig pris.

Premierosetter leveres i samarbeid med dansk produsent, men på sikt skal også disse produseres på Tune – noe som vil gi enda større fleksibilitet og sikre rask levering.

Målet vårt er å løse det meste for de fleste!

Nettbutikk

Også nettbutikken blir stadig mer benyttet av våre kunder. Alt du ser er på lager, og varene kan dermed sendes eller hentes umiddelbart. Vi har mange spennende nyheter på gang, det kommer utstyr med logo og personlig touch som man ikke finner overalt.

Besøk oss på www.tune-ridesenter.no eller ta turen innom.

Tune Ridesenter

Gamle Kongevei 432

1712 Grålum

Mob +47 932 94 590

Vi ønsker alle velkommen til TUNE!