Hilsen fra Haugesund

Tusen takk for støtten, det kommer utrolig godt med!

Av daglig leder Haugesund Rideklubb, Kathrine Olsen/Foto: Anja Gulleiksen

Jeg er helt imponert over det dere har gjort, at dere har brukt så mye energi og tid på å hjelpe oss- DUGNAD med store bokstaver!!

Samtidig er det så fint at dere har satt stort  fokus på rideskolene. Dere fikk med toppen slik at bredden ser hvor viktig rideskolen er for barn og unge.Vi har heldigvis startet opp igjen rideskole, i små grupper. Vi har totalt 100 elever pr uke+ 28 terapi ryttere som starter nå om kort tid.

Jeg har veldig flinke instruktører, og vi klarte å snu oss rundt og  begynne med en gang det åpnet opp i samfunnet. Ringte foreldre, byttet rundt på elever, laget grupper på 4, sprit og såpe sto klar i alle former og størrelser. Elever som ikke hadde hjelm og sikkerhets vest fikk låne av oss og ta med hjem mellom ridetimene. Deretter var vi i gang. Det har gått utrolig bra og alle er så fornøyde.

I vår rideskole har vi ride kurs som går et halvår om gangen, det er jeg veldig glad for nå, da vi kom i denne triste situasjonen. Timene de gikk glipp av,  får de ta igjen på slutten av sommer ferien. Pengene vi fikk tildelt fra dere, blir brukt til for utgifter til skole hestene de tre ukene de fikk en fremskyndet sommerferieJ

Tusen takk igjen for det dere gjorde! Dere er GULL og så gode forbilder :)