Hilsen fra Stall Kjernsli

Vi vil bare si tusen hjertelig takk for deres formidable engasjement for alle rideskolene rundt omkring!  

Vi har drevet en liten rideskole i privat regi i ca 22år. Det har ikke alltid vært enkelt, men sånn som denne Covid-19 krisen har rammet oss alle er uten sidestykke. Vi så ganske fort at vi måtte gjøre noen grep, redusere kostnader der det var mulig og vurderte også i oppgittheten å stenge for godt. 

 Det var virkelig en boost å følge deres engasjement gjennom alle auksjonene. Likevel var nok alt som ble sakt og skrevet i forhold til hva rideskolen har betydd for de aller fleste av oss, det som bidro til at man brettet opp ermene på nytt, krummet nakken og fortsatte.  Det var rørende å oppleve å bli “heiet på”, sett og forstått.

Dere har virkelig satt fokus på en viktig grunnpilar i sporten. Gitt oss yrkesstolthet og anerkjennelse. Vi gjør en forskjell og vil fortsatt være stolt av det!

Vi vil fortsette det viktige rekruteringsarbeide, terapiridning, mosjonsridning, treninger for de som ønsker litt mer og ikke minst den ukentlige rideskoletimen som for noen er ukens høydepunkt og en mestringsarena å “skinne” på. 

Tusen takk til Heidi Skar, Line Moen og Kristin Andresen for støtten og for deres store engasjement. 

Hilsen

Stall Kjernsli /Siw E Carlsen 

Alle foto: privat