En hilsen fra Lofoten

Lofoten hest og helsesenter er veldig takknemlig for den støtten vi har fått fra dere. Det betyr mye for oss på en liten øy i nord å bli sett.

Tekst/Foto: Marie Christoffersen/Elise Walle

Vi driver en liten rideskole med 58 elever og har rundt 35 frivillige barn og ungdom som hjelper til med hestene fordelt på hver sin dag. Vi er fortsatt i en vanskelig situasjon økonomisk, men alle bidrag hjelper på.

Det er veldig gøy å se at så mange bedrifter og mennesker har bidratt i denne prosessen- som ser hvilken betydning rideskolene har for mange barn/unge, og ikke minst for rekruttering til hestesporten. Det hjelper på både motivasjon og humør !😁

 Vi ser stor glede hos de som smått har fått startet opp igjen etter en lang pause fra sine ridetimer. Vi håper å fortsatt kunne drive videre og gjennom føre rideleirer i år også! Pengene brukes til å betale deler av høyet som kom i mars. Stor stor takk og hesteklem fra Lofoten 😁