Stall Uller på tur

Når Dressur Så Klart la ut invitasjon til programtrening på Østre Mørdre Gård 1. mai 2020 ble Mia påmeldt av Ida og Pernille.

Av Tonje Gabrielsen

Foto: Dressur Så Klart/Elizabeth Farbrot

Jeg hadde absolutt ikke tenkt å melde meg på. For det første så var det utenfor den vante og kjente ridehallen som jeg som oftest rir i dessuten skulle programtreningen være ute med oppvarming inne. Jeg har da aldri ridd noe form for programtrening eller stevne ute. Jeg har heller ikke ridd på en utebane på godt over et år samt at jeg ikke rir på tur, bortsett  fra noen korte turer rundt ridehus og gård. Tenk på alt det skumle som kan skje.. 🙄

Nå har jeg blitt pushet og utfordret av både trener og stallgjengen. Etter mye motivasjon og “bittelitt press” fra enkelte på stallen meldte jeg meg på jeg også. For meg som egentlig ønsker å delta på stevner og satse på dressur, men egentlig ikke tør, er det å delta på programtrening en god start.  

Vi var en hel gjeng som reiste fra Stall Uller i dag. To ryttere med hester og en liten heiagjeng på. Dressurtreneren vår Gunn Skovholt var allerede på plass når vi kom.

Da vi var to fra stallen som skulle delta på programtreningen sendte vi en forespørsel om vi kunne ri etter hverandre, noe som ikke var noe problem. Heldig for meg, for når nervene holdt på å ta overhånd under oppvarmingen, så ble jeg møtt av et smil fra Mia som også varmet opp som ga meg det lille ekstra slik at jeg ikke ga opp. 

Alle som var med oss i dag spilte en viktig rolle. Trener, motivator, coach, heiagjeng og støttespillere. Gjengen fra Stall Uller er noe helt spesielt❤ Jeg for min del hadde ikke kommet meg igjennom dagen i dag hadde det ikke vært for dem. Det å ha en god støttegjeng, god trener og en herlig ektemann har alt å si. 

Tusen takk til Dressur Så Klart og alle på Østre Mørdre Gård for en fin og trygg opplevelse.