AUKSJON NR. 17

Givergleden er stor for å støtte de hardest rammede rideskolene rundt omkring i landet vårt, så i kveld er det fem auksjoner på gang samtidig. Alle bidragene i Auksjon nr. 17 starter lørdag 11.04 kl. 20.00 og avsluttes søndag 12.04 kl. 20.00.

BILDE 1: To stk VIP-billetter til årets store happening 2021 arrangeres på Arneberg Equestrian Center, Barkåker i Tønsberg. -Equestrian Events AS er stolte over å kunne bidra til et så engasjerende og positivt tiltak for sporten vi elsker. Vi gir to VIP-billetter til årets store happening 2021. Dette inkluderer plass ved et av våre VIP-bord med clinic, møte med clinicholder, middag og underholdning, sier Tonje Mariero, på vegne av arrangementet.

Vil du by på de flotte VIP-billettene, så gjør du det under BILDE 1 i kommentarfeltet på vår Facebook side

BILDE 2: Fra “Søm på Storreiten” har vi mottatt dette flotte settet som Ingeborg Hovden Stavem har sydd helt selv! -Jeg bor på et lite småbruk som heter Storreiten i Vestnes kommune i Møre og Romsdal. Her er jeg så heldig å kunne ha hestene mine hjemme og også drive med min andre hobby som er å sy! For fire år siden begynte jeg å kombinere heste- og syinteressen etter at sykdom endret den hverdagen jeg var vant til. Det er jo kjempegøy kunne å lage unike ting til både seg selv og andre, og ikke minst stadig utfordre seg selv for å bli bedre på det man gjør. Min hestehistorie begynte for “alvor” da jeg begynte på rideskole som seksåring. Følelsen ei lita jente fikk av ridetimen hver fredag kan ikke beskrives – den må oppleves! Spenningen, læringen, mestringsfølelsen og vennskapet – rideskolen hadde alt! Ridetimene ble utvidet med weekendkurs og rideleirer på flere rideskoler, hester ble hatt på fôr – og endelig ble egne hester kjøpt og tatt med på treninger. Viktigheten av rideskolene i mitt liv har vært enorm! Det å støtte rideskolene er noe hele hjertet mitt brenner for – og mange føler det samme!

Vil du by på den flotte scharakken og de fire bandasjene som er sydd av Ingeborg, så gjør du det i kommentarfeltet under BILDE 2 på vår Facebook side.

BILDE 3: -Rideskolene er de viktigste vi har for sporten våres og vi ønsker derfor å bidra til dette flotte tiltaket, sier Karina Wiik, som eier og driver KW hest. KW hest donerer Equistro produkter til auksjonen til en verdi av kr. 4.900,- Med hesten i fokus tilbyr de kompetanse, rådgivning og oppsett av forplan etter hestens behov og prestasjonskrav. Som forhandler av Dodson & Horrell og tilskudd fra Equistro, blir hver hest like viktig. Uavhengig om det er en hobbyhest eller toppryttere som har OL som neste mål. I pakken så følger det:

* Equistro Electrolyt 7 – Elektrolytter

* Equstro Excel E – Muskel/Kondisjon vedlikehold

* Equistro Secreta pro – Luftveis tilskudd

* Equistro Megabase – Vitaminer

* Equistro Kerabol – Hov/Pels tilskudd

Vinner av auksjon vil få full veiledning/informasjon og bruk av produktene. Varene kan hentes i Lillestrøm eller kan sendes ved at “kjøper” dekker utgifter. Til sist kommer det en utfordring fra Karina til andre forhandlere om å donere til auksjonen.

Vil du by på denne flotte pakken fra KW hest, Karina Wiik, så gjør du det i kommentarfeltet under nettopp BILDE 3 på vår Facebook side.

BILDE 4: -Vi i Equnity Sportshorses synes det er utrolig viktig å støtte opp om rideskolene i Norge. Rideskolene er svært viktig for rekruttering og samholdet i sporten vår, så vi er svært glade for å kunne bidra, sier eier Anniken Hals. Equnity Sportshorses ble etablert sommeren 2019 av Anniken Hals med visjonen om å bidra til å styrke norsk dressursport til et høyt internasjonalt nivå. Etter studiene ønsket Anniken å jobbe fulltid med hest og tok til motet å starte sitt eget selskap. Equnity Sportshorses tilbyr trening og salg av dressurhester. I tillegg har Equnity Sportshorses fått agentur på Blue Hors Care produkter. I påskeegget vårt så har vi lagt:

  • Click´n Wash En sjampo som kan monteres til slangen.
  • Multifeed Et høykonsentrert vitamin og mineraltilskudd.
  • Hoof Oil Deluxe En klar hovolje som styrker og pleier hoven
  • Tasty Treats En sunn og smakfull urtesnacks

Vil du by på dette flotte bidraget fra Equnity Sportshorses og Anniken Hals, så gjør du det i kommentarfeltet under BILDE 4 på vår Facebook side.

BILDE 5: – Dette er et kjempebra tiltak, sier Annicken Jegersberg, som gjerne vil støtte rideskolene ved å donere en terrengtrening hos henne på Jeløya. Nivå på banen er helt fra nybegynnernivå, og helt opp til 2* på treningsnivå. Annicken er selv mangeårig rytter og trener. Hun har ridd en del internasjonalt, og har vært på landslaget som JR, YR og Senior.

Vil du by på denne donasjonen fra Anniken Jegersberg, så gjør du det i kommentarfeltet under BILDE 5 på vår Facebook side.

Vil du legge inn bud på en eller flere av de flotte donasjonene, så starter auksjonen lørdag 11.04 kl. 20.00 og avsluttes søndag 11.04 kl. 20.00.

ALLE PENGENE FRA AUKSJONENE GÅR UAVKORTET TIL Å STØTTE LANDETS RIDESKOLER!

BUDRUNDEN FOREGÅR PÅ DRESSUR SÅ KLART SIN FACEBOOK SIDE