AUKSJON NR. 16

Det arrangeres også internasjonale amatørklasser under Kingsland Oslo Horse Show. Og i den forbindelse donerer Kingsland Oslo Horse Show en CSI Amatør plass til årets arrangement. Plassen har en verdi på kr 15 000,-.

Morten Aasen er med og støtter rideskolene ved å tilby en plass i CSI Amatør under årets KOHS. Foto: Rebecca Mender.

-Det er en stor glede for oss å donere en plass til auksjonen til inntekt for rideskolene. Vi ønsker selvfølgelig å støtte dette enestående tiltaket. Vi skal også sørge for at den som vinner auksjonsrunden får bilde og omtale i programbladet vårt. Og, dersom det ikke blir KOHS i år ( pga Covid 19 ), vil plassen gjelde for neste år, lover Lin Kingsrød og Morten Aasen i Kingsland Oslo Horse Show.

-Det er en stor glede for oss å donere en plass til auksjonen til inntekt for rideskolene, sier Lin Kingrød. Foto: Rebecca Mender.

Kingsland Oslo Horse Show med sesongåpning i verdenscupen i sprangridning, arrangeres etter planen den 14. til den 18. oktober. Dette femstjerners verdenscupstevnet er ekstremt viktig for norsk hestesport, da det også åpner for invitasjoner for norske ryttere til andre verdenscuper.

I tillegg gir det norske ryttere muligheten til å konkurrere på høyeste nivå og vise seg frem på hjemmebane foran et stort, entusiastisk publikum. Foto: Rebecca Mender.

Vil du legge inn bud på plassen i CSI Amatør under årets Kingsland Oslo Horse Show, så starter auksjonen fredag 10.04 kl. 20.00 og avsluttes lørdag 11.04 kl .20.00.

ALLE PENGENE FRA AUKSJONENE GÅR UAVKORTET TIL Å STØTTE LANDETS RIDESKOLER!

BUDRUNDEN FOREGÅR PÅ DRESSUR SÅ KLART SIN FACEBOOK SIDE

Kingsland Oslo Horse Show nettside: https://oslohorseshow.com/nb/kohs/