AUKSJON NR. 9

Hun er flere ganger Norgesmester og er en av Norges beste dressurryttere. Neste rytter ut i auksjonen for å støtte rideskolene er Ellen Birgitte Farbrot.

-Jeg som de fleste andre begynte min karriere på rideskole. Jeg gikk på Stovner, og yndlingshesten min het Pepsi. I forhold til auksjonen så vil jeg også bidra, så jeg vil finne noe historisk, sier Ellen Birgitte. Så jeg har funnet frem dressurhatten min. Den har jeg ridd NM for junior, young rider og senior. Den har faktisk vunnet alle gullmedaljene med CC Royal som senior. Jeg har ridd Nordisk og EM med den, og den var med til VM i USA. Så et stykke historie som har vært med meg fra 2003 til 2014!

Ellen Birgitte vil også donere sin livkjole til auksjonen. Den er fra Kingsland, er mørk blå og i str. 36/38. Den ble i sin tid sponset til landslaget av Kristin Andresen. Med denne frakken har EB vunnet 3 NM gull for senior, 2 NM sølv for senior samt mange internasjonale og nasjonale stevner. Jeg red med den fra 2009 – 2013. I forbindelse med VM i Caen i 2014 fikk landslaget sponset et dekken og dette auksjonerer Ellen Birgitte også bort!

By så vi kan bidra masse til å opprettholde rideskolene i Norge, oppfordrer Ellen Birgitte. -Det er kjempeviktig at vi har rideskolene, for uten bredden får vi ingen topp.

Ellen Birgitte har gitt flere bidrag til auksjonen.

  1. Dressurhatt
  2. Livkjole
  3. Dekken

Vil du legge inn bud på en eller flere av Ellen Birgitte sine donasjoner, så starter auksjonen torsdag 02.04 kl. 20.00 og avsluttes fredag 03.04 kl .20.00.

ALLE PENGENE FRA AUKSJONENE GÅR UAVKORTET TIL Å STØTTE LANDETS RIDESKOLER!

BUDRUNDEN FOREGÅR PÅ DRESSUR SÅ KLART SIN FACEBOOK SIDE