AUKSJON NR. 3

Siril Wethal Helljesen er neste rytter ut på vår auksjon. Siril er en av Norges beste dressurryttere, og hun deltok i OL i London i 2012.

-Jeg ønsker å bidra til auksjonen med blant annet denne hjelmen som jeg har vunnet flere klasser med, sier Siril, blant annet Oslo Horse Show og Norwegian Horse Festival. Jeg ønsker også å donere et vinnerdekken fra Norwegian Horse Festival fra i fjor.

-Jeg synes dette er en så fantastisk bra sak og rideskolene er så viktige for rekrutteringen vår og vi må ta vare på rideskolene nå som sliter med manglende inntekt, sier Siril. Det er der rekrutteringen er, og vi trenger dem for å få mere rekruttering til toppen også. Så dette er en kjempebra sak, så hvos disse bidragene kan være med på å skape interesse om auksjonen så er jeg veldig glad for det.

Vil du ha Siril sin hjelm eller dekken så har du nå mulighet til å by på det. Auksjonen starter fredag 27.03 kl.20.00 og avsluttes lørdag 28.03 kl.20.00.

ALLE PENGENE FRA AUKSJONENE GÅR UAVKORTET TIL Å STØTTE LANDETS RIDESKOLER!

BUDRUNDEN FOREGÅR PÅ DRESSUR SÅ KLART SIN FACEBOOK SIDE