Årets trener 2019

Han har vært landslagstrener for de norske seniorrytterne og i Herning sist helg ble han kåret til årets trener av sine kollegaer i Dansk Ride-Instruktør Forening.

Årets trener i Danmark i 2019 ble Bjarne Nielsen. Foto: Dressur Så Klart/Line Moen.

– Det er jeg virkelig stolt av og glad for, sier Bjarne Nielsen, som var en av de tre nominerte til Årets Trener 2019 i Danmark. Jeg vet ikke om jeg har gjort noe spesielt i 2019, men jeg har vært en del med i riktig mange år, og i bunn og grunn har jeg hatt noen år hvor jeg har vært mer markant like bestemt det året med ryttere, enn jeg var sist år. Men jeg er virkelig stolt av det!

– Jeg hadde jo aldri i mitt liv trodd at jeg skulle nå hit da jeg startet med det her, sier Bjarne, jeg visste jo ikke hva jeg gikk til. Men som sagt den største hedersbevisningen i det synes jeg er at det er mine kollegaer som har stemt på meg. Det er det aller største. De rytterne som rider ved meg ville jo sagt at jeg er den beste, så det ville ikke veie like mye. På spørsmål om han har tenkt å trappe ned svarer Bjarne; Jeg fortsette så lenge jeg kan stå og gå og så lenge folk gidder å høre på meg. Man må bare holde i gang!

Dansk Ride -Instruktør Forening

Foreningens formål er å samle alle instruktører i Danmark i en forening, slik at de står sammen om å utbedre kjennskap til den korrekte, klassiske ridning. Sammen med Dansk Ride Forbund står foreningen bak ridelærer-. Rideinstruktør- og beriderutdannelsen. Foreningen er åpen for alle som har undervisning/ridning som erhverv.