Godkjent i Herning

“Høystilt og harmonisk med store åpne kroppspartier og en særdeles fungerende overlinje. Bevegelsen er smidig, rommelig og taktfast”, uttalte den danske kåringskomminsjonen ved godkjenning til Gørklintgårds Royal.

Gørklintgårds Royal e. Revolution x Sunny Boy. Foto: RIdehesten

-Vi er enormt fornøyde med at Royal gikk gjennom til tross for at han har hatt en liten ulempe under oppkjøringen til Herning, sier de norske eierne Stine Rebecca og Marco Smith. – Han fikk en vridning i benet noen uker før Herning som resulterte i at han måtte ha bokshvile. Under arrangementet oppførte han seg eksemplarisk og fikk vist sitt fantastiske temperament hvorpå han er veldig håndterbar og ukomplisert, forteller eierne.

Fornøyde eiere: Stine Rebecca og Marco Smithe. Foto: privat.

-Royal fikk ikke vist sitt fulle potensialet og gikk tidvis litt på forparten i forhold til hva vi vet han kan, men vi er fornøyde med at han likevel ble kåret og at dommerne over høytalerne bekrev han med eksepsjonelle egenskaper og bevegelser, sier eierne.

Planen fremover nå er at Royal skal få litt ro de nærmeste ukene, og deretter vil vi fortsette treningen han frem mot 35-dagers testen til høsten. Foto: Ridehesten