CA´s Selected ikke til Herning

Den norskoppdrettede hingsten CA´s Selected gikk gjennom forbesiktigelsen til Herning, men kommer alikevel ikke til å vises.

CA´S Selcted e.  e. Sezuan x Fürsteball kommer dessverre ikke til Herning. Foto: Ridehesten

-Hestevelferd kommer først, sier eier og oppdretter Cecilie Schilbred til Dressur Så Klart. Den unge hingsten tråkket dessverre over og fikk dermed en velfortjent pause før jul. Den ble deretter satt i trening igjen for å være klar til Dansk Varmblods Hingstekåring som går av stablen denne uken. Den har fungert fint, men dessverre nå i den siste tiden er det klart at denne hendelsen fortsatt plager han litt. Vi har i samråd med vår dyktige veterinær bestemt at han skal få hvile en stund, og få tid til å bli 100 % frisk igjen. Det er klart det er synd at han ikke kan vises, men hestens helse kommer selvfølgelig først, sier Cecilie.

Cecilie vil forsatt være i Herning og vise frem CA´s Selected mor, nemlig gullmedaljehoppen JJ Filippa e. Fürstenball med Davignon som morfar som er oppdrettet av JJ Horses. Ekvipasjen skal nemlig være en del av Gallashowet både fredag og lørdag kveld.