Hattrick for Jens Lasse Dokkan i Al Shaqab!


Foto: Mette Klose Nielsen

Pararytteren Jens Lasse Dokkan har startet sesongen på veldig godt vis, og med hele tre av tre mulige seire i Qatar i helgen fortsetter han å imponere!

De to første dagene av konkurransen viste Jens Lasse Dokkan og hans Aladdin storform, lang flyreise og uvant klima med høye temperaturer til tross. Første dag ble CPDEI3*-seier sikret i Grad 1 med 73,988 prosentpoeng, mens programmet på fredag skulle vise seg å belønnes enda høyere. Med gode 75,238 prosentpoeng ble nok en seier sikret i Grad 1.

Og ikke nok med det… Jens Lasse Dokkan og den 12 år gamle Akinos-sønnen Aladdin sørget nemlig for tredje seier av tre mulige i dagens kür Grad 1. Her oppnådde ekvipasjen en score på gode 77.278 prosentpoeng – etter at et samstemt dommerpanel atter en gang hadde den norske duoen på topp med svært god margin.

Jens Lasse har flere medaljer fra tidligere mesterskap, og viser også i år at han er å regne med i den spennende tiden frem mot Tokyo 2020.

Pressemelding NRYF