NHF: Seier til Donkey Boy

Jan Christensen og DV hingsten Hesselhøy Donkey Boy e. Era Dancing Hit x Milan hadde sin internasjonale debut under helgens konkurranse. Stevnets siste klasse, Epona CDI*3 Intermediaire I Freestyle tok de 1.plassen i klassen med en total på 75,500% -Jeg er veldig fornøyd, gode prosenter og jeg hadde ikke noen høy vanskelighetsgrad da han kun er 8 år gammel. Planen videre kortsiktig er delta i Lille Tur under Herning om tre uker. Han vil få en stille og rolig periode opp mot Herning, så vil vi bruke tid og fokus på trening rettet mot Grand Prix øvelsene. Det har vært et fantastisk stevne og noen ting er nesten bedre enn de store stevnene hjemme. Ellers er det ganske likt med tanke på bokser/stall osv forteller en fornøyd Jan Christensen til Dressur Så Klart.

For oss her hjemme i Norge er vi godt kjent med Jan og avlshingsten Donkey Boy, og det har vært en fornøyelse å se dem live på norsk bunn. Den 8 årige hingsten eies av Kristin Andresen og tok gull i UVM som 5- og 6 års. Ekvipasjen deltok også i UVM i fjor da som 7-års men gullet glapp med så lite som 0,086%,

Gårsdagens vinner Dennis Fisker med den Norges kjente Rosenstolz e. Rotspon x De Niro tok 2.plassen i klassen og ble belønnet med 74,195%

3.plassen i klassen gikk til danske Gitte Mors Burgaard på DV vallaken Moselunds Dominic f. 2007 e. Uno Don Diego x Temple Wind med en total på 71,465%

Beste norske ble Ellen Birgitte Farbrot og den flotte DV hoppen Laika Møllegaard f. 2010 e. Skovens Rafel ue. Weltjunge som fikk en 4.plass i klassen med en total på 67,575%