NHF: Trippel dansk i GP!

Danskene gjorde rent bord i under lørdagens Arctic Asfalt CDI*3 Grand Prix på NHF!

Seier til Anna Kasprzak og Fuhur i lørdagens Grand Prix. Foto: Line Moen

Vinner i klassen ble Anna Kasprzak med den kun 11 år gamle vallaken Fuhur 6 e. Fürstenreich x Nagnat med en total på 71,587% -Jeg er meget fornøyd med dagens ritt. Vi har kun vært en team i 3-4 måneder, men jeg trodde det skulle ta lenger tid med han for da jeg prøvde han de første gangene var det mange ting som vi ikke var helt enige om, forteller Anna. Jeg skal bare bruke tiden, for jeg merket i dag da vi kommer i en stevnesituasjon at vi ikke kjenner hverandre så godt enda. Selv på denne korte tiden har Fuhur utviklet seg i den riktige retning. I dag fikk vi noen dyre feil, men får vist godt frem passage og piaffe som er noen av de beste øvelsene. Videre skal vi delta i Herning om tre uker, og jeg håper vi kan komme et hakk høyere poengmessing så vi kanskje kan være en del av troppen til OL. Det er første gang jeg er her i Norge for å konkurrere, og jeg er veldig overrasket over størrelsen og rammen på stevnet med supre forhold, så vi kommer gjerne igjen forteller Anna til Dressur Så Klart.

Andreplassen i Grand Prix gikk til Marianne Yde Helgstrand og Lollipop. Foto: Line Moen

Andreplassen gikk til Marianne Yde Helgstrand med vallaken Lollipop e. Lord Sinclair 8 x Welt Hit og ble belønnet med 70,109%. Selv om hennes mann og sønn hevder seg i toppen, viste Marianne under dagens ritt at hun selv også hører hjemme der. -Jeg er veldig fornøyd med Lollipop, han var veldig fin og mange ting lykkes inne på banen i dag. Neste stevne for ekvipasjen er 5* under Herning om tre uker så skal de delta på Equitour i Danmark. – Det er første gang jeg deltar på NHF, og jeg er veldig positiv overrasket over de fine forholdene, forklarer Marianne etter dagens ritt.

Tredjeplassen gikk til Dennis Fisker og Delatio. Foto: Line Moen.

Danske Dennis Fisker på Hannoveraner hingsten Delatio e. De Niro x Rubinstein tok 3.plassen i klassen med en total på 68,370% viste et jevnt og godt program, med fine bytteserier.

Svenske Gunilla Byström på den svenske varmblods hoppen Vectra f. 2005 e. Silvano ue. Flyinge Amiral red inn til 4.plassen i klassen med en total på 67,587% 5.plassen i klassen gikk også til vårt kjære naboland Sverige, den gikk til Jeanna Hogberg på Fiorucci, som er en svensk varmblods vallak f. 2009 e. Florencio I ue. Rubinrot og ble belønnet med 67,370%