NHF: Nok en topplassering til Emma!

Emma Løkken og vallaken Jude Law poserer med klassens sponsor, Agria
Foto: Dressur så klart/Ingrid Skjelanger

Danskene fortsatte å prestere sterkt i CDI-klassen for juniorer, sponset av Agria. Camilla Juul Møller red hingsten Gørklintgård Siriano (f. 2010, e. Sunny Boy) til 69,020%. Dette holdt til en seier i klassen.

Andreplassen gikk til svenske Ida Persson på KWPN-vallaken Tago (f. 2000, e. Larix) De ble belønnet med 68,137%.  

Tett opp til andreplassen var norske Emma Løkken på vallaken Jude Law (f. 2009, e. Helsegaards Rubin). Under torsdagens klasse ble de tildelt 67,121%. Da fikk de dessverre en dyr feil i travéren under travprogrammet, som kostet de seieren. Ekvipasjen leverte i dag et flott og jevnt program, og fikk 67,647%.

Med 60,202% kom danske Amalia Skjold og Stenagers Odessa (f. 2012, e. Don Olymbrio) på fjerdeplass. 

Femteplassen gikk til norske Maren Aarflot Strandheim og Svalegaards Alanya (f. 2012, e. Tailormade Attention). I går hadde de dessverre litt vanskeligheter i galopp-programmet sitt. Med ellers flere gode momenter fikk de 57,833%. I dag var det noe av de samme problemene som dukket opp, men de forbedret prosenten sin litt. De fikk 58,088%.

Maren Aarflot Strandheim og Svalegaards Alanya
Foto: Dressur så klart/Ingrid Skjelanger

For mer detaljer rundt resultatene for juniorene, klikk her.