NHF: Dansk seier i AGRIA CDI Ponni!

Fie Dybro Jensen og vallaken Præst’s Cameo vant også dagens klasse.
Foto: Ingrid Skjelanger

Likt som på torsdagen, var det danske Fie Dybro Jensen på vallaken Præst’s Cameo som vant dagens ponni-klasse. Hun og den gylne ponnien hadde litt startproblemer i holdt og hilsing i begynnelsen av programmet, men reddet seg inn igjen med et flott utført program som holdt til 69,730%.

En god klem til en god venn. Her er Hanna Regosa og Inspi(Red) Justice Rp 185 på premieutdeling. Foto: Ingrid Skjelanger

Hannah Regosa og hingsten Inspi(Red) Justice Rp 185 (f. 2008, e. Silberg Superman) fra Sverige tok igjen en solid andreplass. Med nesten helt lik prosent som fra i går, viste de god figur. De fikk 68,108%.

Sondre Torp Kristiansen og Filur af Grønagergård fikk tredjeplass.
Foto: Ingrid Skjelanger

Tredjeplassen ble igjen kapret av norske Sondre Torp Kristiansen og Filur af Grønagergård (f. 2009, e. Vasehøjs Kashi). Disse fikk dessverre en dyr feil i den ene travovergangen, men red et ellers solid program som ble belønnet med 67,342%.

På fjerdeplass kom svenske Laura Lausten med sin hingst Schierensees Mithril (f. 2012, e. Schierensees Marillion), med 67,027%. Med andre ord forbedret de prosenten sin med hele fire prosentpoeng fra i går.

Femteplassen gikk til Mary Sophie Haid Bondegaard, som i dag fikk fullføre sitt program. Ponnien Andor Bko ble skremt under torsdagens klasse, som uheldigvis førte til eliminering. Han var noe spent i dag også, og dette førte til et par kostbare feil. De hadde dog flere fine momenter, og fikk prosenten 60,856%.

Foto: Ingrid Skjelanger

For mer detaljerte resultater, klikk her.

Ponnirytterne skal ri igjen på søndag klokken 08:00, på Arena 1. Da skal de vise frem sine kür-programmer.