NHF: Skoies Dressur Cup: Finale!

Etter torsdagens innledende runde, var det tid for å avgjøre vinnerne av Skoies Dressur Cup. Finalen av cupen gikk i programmet MB:2 -et par nivå over gårsdagens LA. I dette programmet skal ekvipasjene vise krevende øvelser. Blant dem er skrittpiruett, changement og samlet trav.

Foto: Ingrid Skjelanger

Det var en gjentakelse av torsdagens suksess for vinneren av dagens finale. Rebecka Tranung Holtebu og KWPN-vallaken Wedge klinket til med atter en seier, og fikk også overordnet førsteplass i cupen. I dagens klasse red de et godt program til 66,544%, med spesielt god gjennomførelse i det samlede travet. Med dette har de fått en knallstart på året, som forhåpentlig vis blir like suksessrikt som i fjor. Ekvipasjen høstet mange plasseringer i 2019, i både LA og MB.

Marte Tveit Igland og hennes skimle hoppe, Samanta Fox, var tilbake på andreplassen i dag også. Representantene for Skedsmo Rideklubb leverte et jevnt program til 64,559%. Dette holdt også til en overordnet andreplass i cupen. Hun hadde dette å si om å starte under NHF;

Å ha fått muligheten til å ri på NHF har vært en helt fantastisk opplevelse for både hest og rytter. Det har vært utrolig flotte arenaer og masse hyggelige mennesker og hester! Dette er noe jeg virkelig håper jeg får sjansen til å gjøre igjen.

Marte Tveit Igland
Foto: Ingrid Skjelanger

Vi gratulerer så mye til de plasserte. Resten av resultatene fra klassen kan sees her.