NHF: Skoies Dressur Cup

Første dressurklasse på tapetet under årets NHF var Skoies Dressur Cup, og det var åtte ekvipasjer fikk vise seg frem på den flotte arenaen.

Vinneren Rebecka Tranung Holtebu på KWPN-vallaken Wedge.
Foto: Ingrid Skjelanger

Dagens runde i denne cupen gikk i LA:2 -et program som blant annet innebærer øvelsene kontragalopp, sjenkelvikninger og bakdelsvendinger. Ekvipasjene får også egne karakterer for gangarter, schwung, lydighet og sits.

I denne klassen var det kun to plasserte. Blant flere flotte prestasjoner var det Rebecka Tranung Holtebu på den nederlandske vallaken, Wedge (f. 2003, e. Gribaldi) som utmerket seg. Representantene fra Søndre Nordstrand Rideklubb leverte et jevnt og godt program, med spesielt gode tilbakemeldinger på kontragaloppen. Deres resultat ble 68,889%, som holdt til seier i klassen.

På en god andreplass kom Marte Tveit Igland fra Skedsmo Rideklubb, på NVB- hoppen Samanta Fox (f. 2012, e. Careme). Denne ekvipasjen viste gode kvaliteter i et stabilt program. Deres resultat ble 65,370%.

Marte Tveit Igland og Samanta Fox i fin figur under galopp-programmet.
Foto: Ingrid Skjelanger

Dagens klasse i Skoies Dressur Cup var kvalifisering for finalen som går i morgen klokken 09:55. Da er det de seks beste fra i dag som skal ri programmet MB:2.

Resultatlisten for klassen kan man finne her.