Flere norskeide hingster til Herning

Gørklints Royal og CA´s Selceted gikk også gjennom nåløyet og er tatt ut til hingstekåringen i Herning i 2020.

Gørklintgårds Royal e. Revolution x Sunny-Boy. Foto:
Lonnie Nordstedt.

-Vi ble raskt begeistret for hingsten Revolution fordi han er så imponerende gangartsmessige og fordi han har et utrolig godt temperament, forteller eierne av Gørklints Royal, Stine Rebecca og Marco Smith. Revolution er alltid så positiv og sosial med den rette nerven, så vi lette en stund og kom over et hingsteføll med navn Royal som imponerte oss hos Gørklintgård. Gørklintgårds Royal er første årgang etter Revolution og hans mor, Kiki Dee, som selv ble årets føll og årets 2 års hoppe i Danmark, er sølvmedaljehoppe og kvalifiserer nå med Royals billett til Herning til å bli Elitehoppe i Dansk Varmblod.

CA´s Selected e. Sezuan x Fürsteball. Foto:
Sophie Lundberg Christensen.

CA´s Selected e. Sezuan x Fürsteball har også billett til hingstekåringen i Herning. – Han er vårt første DV oppdrett, sier Cecilie Schilbred, om hingsten som ble født på Stall Schilbred på Mittun i 2017. Hans mor er gullmedaljehoppen JJ Filippa som også var årets dressurbetonte hoppeføll i DK i 2012.

Vi ønsker dem lykke til i Herning!

Billetter til Hingstekåringen finner du her: http://dvherning.dk/DK/Info/Hingstek%C3%A5ring%202020.aspx