Ny generalsekretær på plass

Mandag hadde Norges Rytterforbunds nye generalsekretær Beate Heieren Hundhammer sin første dag på jobb.


Det vanket blomster fra president i Norges Rytterforbund Tore Sannum (i midten) under første dag i ny jobb for Beate Heieren Hundhammer (t.h.). Til venstre Geir Andre Dalhus som har vært konstituert i jobben fram til 01.12. og som nå går tilbake til jobben som informasjonssjef i Norges Rytterforbund. (Foto: Anton Granhus)

51-åringen fra Hønefoss kommer fra stillingen som leder av samfunnspolitisk seksjon i Kreftforeningen og er ikke helt ukjent med hest og ryttersportens organisasjon. I 10 år har hun vært leder av Hønefoss og Ringerike Rideklubb og har i dag en datter som rir sprang med sine to hester. Hun brenner for rideskolene og anlegg. – Flere barn og unge må velge hest. Det må bli like naturlig for foreldre å sende barn på rideskole som på fotball og håndball, sier hun i et intervju med Norges Rytterforbunds medlemsblad, Hestesport. Hun er forsiktig med å komme med en programerklæring, men lover å være synlig. – Jeg vil bruke mye av tiden fremover på å besøke klubber og kretser og bli enda bedre kjente med sporten vår, sier Beate Heieren Hundhammer, som gleder seg til å ta fatt på jobben.

Pressenmelding NRYF