Rekrutteringssamling

16-17 november var det rekrutteringssamling på Lode, Nærbø, i regi av NRYF med Ellen Birgitte Farbrot.

Til sammen var det 9 deltakere, 8 av de fra Nærbø Rideklubb. Det var 4 ponniryttere, 2 junior og 3 unghest. På ponni var det Ingeborg Årdal med Elliot, Margit Skårland med Patricia, Ingvild Abrahamsen med Wotan, og Marthe Tjøtta Ree med Storhaugs Magic Brynmor.I junior var det Aurora Reime med Egebjerggårds Boggie Woggie og Hilleborg Pollestad med A’Perfection.På unghest var det Linda Møller med Prinzess D (6 år), Victoria Hatleskog med Abildgaards Donnatello (5 år) og Inger Eide Robertsen med Vivina l’amore Rosso (4 år).

Alle hadde 2 rideøkter hver, og lørdag kveld var flere av deltakerne med på teori og pizza. Det var ingen problem med konsentrasjonen for rytterene med ei så dyktig og inspirerende Ellen Birgitte.

Mange bra tips og råd å få med seg videre i satsingen.Ellen Birgitte sier etter helgen: «Jeg synes det var en god blanding av unge hester og unge ryttere! Gøy å se at det blir jobbet så målrettet og fokusert. Jevnt over synes jeg det var høyt nivå på ridningen, og at det er flere spennende ekvipasjer. Det er gøy å få lov til å komme ut i distriktene å se hva som skjer, og bidra med noe av den kunnskapen jeg har tillagt meg gjennom mange år i sporten! Så alt i alt vil jeg si at det var høyt nivå og høyt humør hele weekenden.

Tekst og foto: Mona Tjøtta Steinnes