Nyttige erfaringer som nasjonale stewarder

I september kom det mail fra Chief Steward på KOHS til 18 nasjonale nivå 2  stewarder om at det var åpning for 2 av oss til å bli med i stewardteamet på KOHS. Bente og Aase Laila var de to heldige og her kommer våre erfaringer som nasjonale stewarder på et internasjonalt 5*stevne.

Vi var begge spente på hvilke oppgaver vi ville bli tildelt og om vi ville bli ansett som likeverdige. Oppgavene har vært varierte og vi har gått i team med de internasjonale. Vi har spurt og gravd om alt mellom himmel og jord og vi har fått ordentlige svar på alt. Læringskurve har vært bratt og ikke minst inspirerende. Vi har blitt tatt i mot med åpne armer og virkelig følt oss inkludert. Vi har opplevd mye som vi ikke opplever på nasjonale stevner. Vi har blitt møtt med smil og respekt av groomer, ryttere og hesteeiere på et plan som vi ikke alltid møter nasjonalt. Alt teknisk personell, Veterinærer og frivillige opplever vi som rause og inkluderende. Dette har gitt mersmak og våre erfaringer fra KOHS vil bidra til at vi kan yte en enda bedre jobb som stewarder. Vi håper at flere nasjonale stewarder får muligheten til å gjøre de samme erfaringer som oss på internasjonale stevner fremover.

Hilsen 2 blide og litt slitne nasjonale stewarder. Aase Laila og Bente 


Helgens internasjonale stewarder: Maja Kjærnes NOR- Bård Lindvaag NOR- Pia Myrhaug FIN – Hans Apple NED- Bente Tøsti Rosenborg NOR- Gérard Longis FRA – Åse Laila Delmark Andersen og Harald Farbrot NOR
Paul Kerr var ikke tilstede på bilde da han hadde nattevakt. Foto: Elizabeth Farbrot.