Årets Ildsjel

Dressur Så Klart deler ut pris for Årets Ildsjel og i år var det Elisabeth Olsen som mottok utmerkelsen under Indoor Epona.

Foto: ELizabeth Farbrot.

-Sporten vår er avhengige av sånne som deg, sier Elizabeth Farbrot, når prisen for Årets Ildsjel skulle deles ut. – Her på Epona er de så heldige å ha en co-pilot som alltid stiller opp. hun birdrar på alle stevnene, jobber i caféen og alle arrangementene. Hun tilrettelegger innkjøp, for dommere og publikum samt dugnadsarbeide.

-Du er på plass før stevnene begynner og er igjen etter at alle har gått hjem. Du jobber også som steward og tar de oppgavene som trengs, og du sier aldri nei. Prisen er så vel fortjent, sier Farbrot som overrakte prisen til Elisabeth Olsen i Sørlandshallen

– Jeg må takke alle og enhver for all oppmerksomheten jeg har fått etter at jeg mottok denne hedersprisen fra Dressur så klart. Dere er bare helt fantastiske.

Elisabeth Olsen.