Pernille best i YR-klassen

Det var Pernille Høistad og Tailormade Tornado som var best i dagens YR – klassen på Indoor Epona.

Vinner av Young Riders Team Competition ble Pernille Høistad og Tailormade Tornado. Foto: privat.

-Han var fin på avridningen, forteller Pernille, men skulle rundt railen før start var han livredd alle dommerbodene. Dette kommer aldri til å gå bra tenkte jeg, men da vi kom innenfor railen var han fin. Vi hadde fin flyt i traven, en feil i galoppen, men ellers hadde jeg en god følelse og er godt fornøyd med dagens program.

-Det er et veldig fint stevne med en passe stor arena, sier Pernille, om Sørlandshallen. Det er deilig at stallene ligger litt unna hallen, så det er god plass og mulighet til å trekke seg tilbake, avslutter vinneren, som oppnådde 66,961 % for dagens program.

Andreplassen gikk til Siri Tjelle Tønnesen og Bonifatius 8 med 66,765 % og nummer tre ble Stine Skillebekk og InDesign Camberne med 65,049 %.

Resultatene finner du her:

https://online.equipe.com/en/class_sections/461088