Dressuren i gang på Indoor Epona

I dag var det klart for dressur i Sørlandshallen i Kristiansand, og arrangøren byr på både nasjonale og internasjonale klasser resten av uken.

De plasserte i onsdagens Prix St. George. Foto: Charlotte Moen.

I dagens nasjonale Prix St. George var det SIv Krogh Morberg på den 11 år gamle vallaken Can´t Touch Me som var best og oppnådde 67,556 %. Andreplassen gikk til Kirsti Svabo og FInesse med 65,856 % og nummer tre ble Hedda Thomassen og Walther som fikk 64,079 %.

Resultatene fra dagens klasser finner du her: https://online.equipe.com/en/competitions/33727

Chief Steward Geir Madland, arrangør Linne Eidsaa og steward Harld Farbrot. Foto: Alf Martin Farbrot.

-Her i Sørlandshallen har vi arrangert CSI2* og det har vært en formidabel suksess, forteller Chiefsteward Geir Madland. – Epona har allerede  fra dag en her med Epona Indoor, kommet opp på et høyt internasjonalt nivå med sitt innendørs sprangstevne.Noen små ting har blitt korrigert og alt er klart onsdag for dressur delen av Epona Indoor.Som stewarder på dressur delen gleder vi oss til topp sport på et arrangement der alt er tilrettelagt for at ryttere, hester og publikum skal få en fin opplevelse på topp internasjonalt nivå, avslutter Geir.