Vinn gratisbilletter til Hestehelse!

Hestehelse Konferanse 2019 går av stablen 4 – 5.oktober på Thon Hotel Oslo Airport.

Hestehelse er et bredde- og lavterskeltilbud til alle som driver med hest og som ønsker egenutvikling og kompetanseheving. Hestehelse har som ambisjon om å være en faglig vitamininsprøytning og et forum for å få og dele kunnskap og erfaring.

De har samlet noen av Nordens fremste eksperter innfor sine områder for å dele kunnskap og gi en unik mulighet til alle som driver med hest uansett gren og  nivå. Få ny kunnskap om hestens helse, prestasjon og velferd. Hestehelse henvender seg til alle grener og disipliner innfor hestebransjen, både for profesjonelle og amatører.

Følg oss på Instagram @dressursaklart og vær med i trekningen av gratis billetter til årets Hestehelse Konferanse!

Mer informasjon og påmelding til arrangementet finner du på: www.hestehelse.com