Seier til Jonas i 5-års

JJ Horses Landschampionat 2019: Det var Jonas Elvebakk som red seieren hjem i dagens finale i 5-års klassen på den elegante Joshua.

Jonas Elvebakk og Joshua vant finalen i JJ Horses Landschampionat for 5-åringer. Foto/copyright: Line Moen

-Han var mer energisk i dag, sier Jonas, som var godt fornøyd med dagens fremvisning. Vallaken som er etter Negro x Jazz stod godt i formen i dagens klasse, og var mer fremme og foran sjenkel enn den var i gårdagens program hvor den endte på en tredjeplass. -Jeg var veldig fornøyd i dag og hadde en bedre ridefølelse, sier Jonas, som kjøpte hesten som 3-åring, men solgte den sist år til Karina Wiik.

I dag belønnet dommerne  Joshua med karakterene 7 i skritt, 7.5 i trav og 8 i galopp. I ettergift fikk den 7.5 og utviklingsmulighet 7.9. Det holdt til seier i klassen med en total på 75.8 %.

Helena Liholt Gulli ble nummer to i 5-års finalen. Her med dommerne Isabel Freese og Anna Olden. Foto/copyright: Line Moen

Andreplassen i 5-års klassen til Helena Liholt Gulli som red den norskoppdrettede AC´s Pik Midaz e. Tobajo Picez x Walt Disney. Lørdag vant ekvipasjen første avdeling, men i dag var den ikke helt på rytterens hjelpere, og dessverre innløp det noen feil i programmet. Dommerne ga karakterene 8 i skritt, 7.5 i trav og 7.2 i galopp. Den fikk 6.5 for ettergift og 7.2 i utviklingsmulighet, og en total på 72.8 %.

Tredjeplassen gikk til Vilde Antonsen og MM Calido. Foto/copyright: Line Moen.

Nummer tre i klassen ble Vilde Antonsen og MM Calido som er etter Carlton Hill VDL x Lord Of Catwalk. Den røde vallaken fikk av dommerne 6.8 i skritt, 7 i trav og 7 i galopp. I ettergift fikk den 7.5 og utviklingsmulighet 7.6, og en total på 71.8 %.

Resultatene finner du her : https://online.equipe.com/en/class_sections/455998