Olympos Lasch best av 4-åringene

18 ekvipasjer var til start i JJ Horses Landschampionat på RIdesenteret i Nes denne helgen, og beste 4-åring ble Olympos Lasch og Mille Helen Monsen fra Lommedalen Rideklubb.

Dommerne Isabel Freese og Øivind Ødemotland dømte 4-års finalen lørdag. Foto/copyright: LIne Moen.

Vallaken Olympos Lasch e. Blue Hors Don Olymbrio x Blue Hors Hotline viste et korrekt bevegelsesmønster og en god gallop som ble belønnet med karakteren 8.5. I skritt fikk den 8.0 og i trav 7.5. På ridbarhet og temperament fikk den 7.8 og i kapasitet 8.3, som ga en total på 80.2. Eier av hesten er Anne Katrine Monsen.

Olympos Lasch fikk karakteren 8.5 i gallop. Foto/copyright: Line Moen

Andreplassen i klassen gikk Helene Bibow-Todal som red den velgående vallaken Schickimicki e. Sezuan x Bøgegårdens Lansini. De fikk karakterene 7.0 i skritt, 8.5 i trav og 8.0 i gallop. For ridbarhet og temperament fikk de 8.0 og 8.5 i kapasitet. Totalt 80.0.

Andreplassen gikk til Schickimicki, kun 0,2 poeng bak vinneren. Foto/copyright: Line Moen

Nummer tre i klassen ble Anne Catrine Sellæg på Storbjergs Fico e. Freestyle x Tailormade Temptation. Ekvipasjen oppnådde 8.5 i skritt, 8.0 i trav og 7.0 i gallop. 7.8 i ridbarhet og temperament og 8.0 i kapasitet, som utgjorde en total på 78.6.

Tredjeplassen gikk til Anne Cathrine Sellæg og Storbjergs Fico. Foto/copyright: Line Moen