Stav KRK godt representert i KM

Hele 10 ryttere representerte Stav Ride-og Kjøreklubb i årets kretsmesterskap i dressur i Oppland Rytterkrets på Frya. Arrangør var Fron KRK og Midt Gudbrandsdal KRK, som leverte et flott arrangement som bar preg av god organisering og mange frivillige.

Det ble gull i lagkonkurransen til Stav Kjøre og RIdeklubb. (Foto: Kjersti Kval Engstad).

-Jeg synes det er utrolig gøy at Stav KRK hadde så mange ekvipasjer til start, forteller leder i rideklubben Øydis Uthberg. De gjorde en super innsats og viste mye god ridning. Flere av rytterne er i utgangspunktet sprangryttere, men beviste at de også kan ri godt i dressurklassene med sine hester.

Stav KRK stilte også med lag både i ponniklassen, junior/unge ryttere og i seniorklassen. Ponnilaget slo til og vant lagkonkurransen og med på laget var; Kaja Skipperstøen/Flying Princess, Kristine Kjernli/Bakkestjerna og Anne S. Forrestad/Robicon Rouge).

Kretsmester indiviuelt for ponni ble Kaja Skipperstøen og Flying Princess. (Foto: Vegard Skipperstøen).

Seier ble det også for Kaja Skipperstøen i KM individuelt for ponnier. med 67,4 % i første avdeling holdt det til seier og en andreplass i andre avdeling med 67 %, ble det gull sammenlagt, og tittelen Kretsmester var Kaja´s.

Seier til Natalie V.S. Enge og Skovbo Ares. (Foto: Øydis Uthberg).

Seier ble det også til Natahalie V. S. Enge på Skovbo Ares. Nathalie er ponnirytter, men startet i klassen for junior/unge ryttere. Med en 2.plass lørdag med 62,742 % og en 3.plass søndag med 62,917 % holdt det til sammenlagt seier i klassen.

Katinka Henni og Shax. (Foto: Øydis Uthberg).

I senior Km kom Katinka Henni og Shax på en fin 4.plass, rett bak bronsemedaljen.