Gull til Stine i FH

Dette mesterskapet har gått over alle forventninger. Kan ikke si noe annet en wow!, sier en meget fornøyd Norgesmester i FH klassen, Stine Skillebekk.

Fornøyde Norgesmestere i FH klassen. (Foto: privat).

-Det var så tett de to første dagene, forteller hun, at jeg visste at det var küren som avgjorde om det ble sølv eller gull. Jeg hadde ikke ridd denne küren før, så jeg visste ikke hvordan det skulle gå, men vi håpet på det beste. Og bra gikk det for Stine med den 13 år gamle DV hingsten Calique V e. Come Back ll x Lobster. Totalt oppnådde ekvipasjen 206,722 % og kunne dermed innkassere sin gullmedalje og nyervervede tittel i Drammen i dag.

Stine Skillebekk og Calique V. (Foto: privat).

Sølvmedaljen gikk til Silje Marie Hamnes/Zalig med en total på 204,873, og bronsemedaljen til Hanne Nesheim/Argentina med 197,823 %.

Resultatene finner du her: