So Unique vant 4-års finalen i Ermelo

Den norsk/dansk eide 4-åringen So Unique e. Sezuan vant lørdagens finale i Ermelo. Den flotte hingsten er eid av Cathrine Rasmussen og Helgstrand Dressage.

Eva Moller – So Unique FEI World Championships Young Dressage Horses 2019 © DigiShots

Med Eva Möller i salen viste den fukse hingsten en utrolig mental og fysisk balanse. Den fikk totalt 9,64 for sin fantastiske oppvisning.  – Det kan ikke bli bedre, uttalte jurypresident Chrisoph Hess om denne flotte hingsten.

– Det var hans første stevne siden september sist år, sier Eva Möller, fordi han har vært opptatt i avlen. Vi ville be om for mye, da det er vanskelig å kombinere sport og avl. Da jeg så at det var satt opp en 4-års klasse her i Ermelo, bestemte jeg meg for å ta han med siden jeg uansett skulle hit. Det er en komplett hest med tre fantastiske gangarter og god ridbarhet. Jeg vet at skritt er hans sterke gangart og det viste han virkelig i dag. Navnet hans, So Unique, passer han godt – han er ”one of a kind”.