Donkey Boy er klar for dagens kvalifisering

Den norskeide DV hingsten Hesselhøj Donkey Boy er klar for dagens 7-års klasse i årets Verdensmesterskap for unghester (Foto:privat).

Den 7 år gamle hingsten e. Era Dancing Hit x Milan har allerede konkurrert i WBFSH World Breeding Dressage Championship for Young Horses med flotte resultater to ganger før. Som 5-års oppnådde den en bronsemedalje i finalen, og som 6-års fikk ekvipasjen en 5.plass. Eier av hingsten er norske Kristin G. Andresen.

– Vi er klare, meldes det fra Donkey Boy´s danske rytter Jan Møller Christensen, som er godt på plass i Ermelo. Våre forventninger er at vi skal gjøre det godt i finalen. Donkey Boy har oppført seg riktig fint på treningene her nede så langt. Han står godt på sin fantastiske inneboks hvor han kan følge med på hva som skjer. Jeg tror han hygger seg så det er skjønt, forteller Jan.

I dag kan du følge med denne topp moderne norskeide hingsten i kvalifiseringen for 7-års hester i Ermelo kl.18.06

Start- og resultatlister finner du her:

https://www.longinestiming.com/equestrian/2019/longines-fei-wbfsh-world-breeding-dressage-championships-for-young-horses-ermelo/startlist_D07.html